Az egri sétarepülések technikai okok miatt jelenleg szünetelnek. 

 

Az egri programok előzetes egyeztetést követően vasárnap délelőttönként 08:00-12:00 közötti időpontban vehetőek igénybe az Apollo Airport (Ostorosi úti) repülőtérről.
(a program külön kérésre indítható Maklár repülőteréről is – 3397 Maklár, 47°48’41″N   20°25’17″E)

Eger rövid program:

Eger, vár, a város, Szépasszony völgy, Eged hegy, igény szerint szőlőbirtokok.

Az Eger Almagyar  I. repülőtérről indulva a vár,- a belváros “barokk gyöngyszem” felülről történő megtekintése, mely ritka feledhetetlen élmény. A híres “Szépasszony völgy” magasból szemlélve mutatja titkát, mint a dekoltázs, mely szemből sejtet, fentről hódít. Az Eged hegy méltán az ernyősök kedvelt helye, a kezdet és a vég,- innen indulunk és ide érkezünk a szőlőbirtokok fölött, az utasok kívánsága szerint választható borászat ültetvényeinek megtekintése.

Sétarepülés árak

Eger hosszú program:

– A Mátra és a Bükk találkozása

Eger, Sirok, Szilvásvárad:  a reptérről emelkedve szemünk elé tárul a Felsőtárkány, a Tárkány patak völgye, az erdőben megbúvó “Bambara” hotel, Eger, a rövid programban ismertetett városnézés, majd az Egerszalók északi részén található tó, a falu, Sirok festői vára, mely év,- és napszakonként más arcát mutatja a természet,- és a fények váltakozásával, éppúgy, mint a Szalajka völgy vízesése, a kisvonat, a Bélapátfalva fölötti tó,templom és felhagyott kőbánya.

– Gyógyfürdők, szállodák, borbirtokok madártávlatból:  Eger, Szalók, Demjén, Kerecsend, Mezőkövesd, Poroszló, Tiszafüred, Bogács, Eger.

A rövid programban ismertetett városnézés, középpontjában a Török fürdő, uszoda, strand, Hotel Eger- Park, a Flóra és Platán Hotelek, a Szépasszony völgy felé elhagyjuk a várost, a Szalóki tó, a magasból is mesés “Shiraz” hotel, a “Saliris” só-dombja csillog, szabadtéri medencék kéklenek. A domb mögül a “Cascade” hotelt pillantjuk meg először, majd a fürdő csúszdái és a barlangfürdő impozáns képe tárul elénk. A csodálkozástól elakadt lélegzetünket a “Korona Borház” fürdő,- szőlőbirtok és pincészet fölött fújjuk ki, hogy rácsodálkozhassunk a “Zsóri” fürdőre és a “Balneo” hotelra, illetve a fürdő köré épített szállodák és nyaralók soraira. Mezőkövesd, kissé balra a “Klementína” reptér betoncsíkja. Sok időnk nincs a mélázásra, mert a Tisza- tó, előterében Poroszló szimbólumává vált kettős toronnyal, a kedves falu, a kéklő tó, a “szőke Tisza” a “Fehér Amúr” a vasúti és közúti hídnál, a folyó partján, Tiszafüred, a hotel “Balneum” fölött fordulunk. Az Alföld síkját magunk mögött hagyva, pillantjuk meg jobbra a Bükk, balra a Mátra hegyeit, épp csak egy- két kattintásnyi idő és Bogács, tó, fürdő, hotelek és nyaralók, felső tó, kisebb hegyek. Noszvaj “De Lamotte” kastély és hotel,  Síkfőkút,- a róla elnevezett hotel, a tó túlsó végén a “Nomád hotel és kemping” és érkezés Egerbe az Almagyar Érseki Szőlőbirtok felől.

A fent szereplő programokon kívül, természetesen egyedi igény szerint is vállaljuk élményrepülések lebonyolítását, az Ön igényeire szabva, akár időtartam, akár útvonal tekintetében.

Sétarepülés árak

Infó, és időpont egyeztetés: +36 70/312-5540, info@kaisaircraft.hu